Jak wszyscy - przystosowujemy się do sytuacji, chcąc w jak najlepszy sposób dbać o pasażerów, którzy wybierają nasze promy. Robimy to, ponieważ dbamy o Wasze bezpieczeństwo.
Procedury dla pasażerów:
- wydawanie posiłku oraz obsługa kas oddzielona na odległość ok. 1,5 m od pasażerów,
- obsługa recepcji oddzielona na odległość ok. 1,5 m od pasażerów,
- dozowniki z płynem dezynfekującym ręce w ogólnodostępnych przestrzeniach pasażerskich.
Procedury dla załogi:
- uprasza się o zgłaszanie wszelkich objawów choroby przełożonemu,
- kuchnia oraz obszary magazynowe dostępne tylko dla kucharzy,
- uprasza się o mycie i odkażenie rąk przed spożyciem posiłku,
- odkażanie sztućców oraz talerzy przeznaczonym do tego płynem,
- częsta dezynfekcja wszelkiego rodzaju przycisków, klamek i poręczy,
- rozmieszczenie dozowników z płynem dezynfekującym w kluczowych miejscach przestrzeni załogowej.
W przypadku dodatkowych pytań dotyczących bezpieczeństwa prosimy o kontakt z naszą infolinią +48 22 230 2222 lub biurem armatora +48 94 35 52 102
Infolinia pasażerska, informacje na temat ruchu promów
+48 22 230 2222
Infolinia turystyczna i grupowa
+48 22 230 2223
Infolinia pasażerska
pn-pt: 8:00-18:00
sob: 8:00-16:00
Informacja na temat ruchu promów
codziennie: 8:00-20:00
Infolinia turystyczna i grupowa
pn-pt: 9:00-17:00
W sprawach pilnych dot. dzisiejszego odejścia promu, po godzinach pracy infolinii, prosimy o kontakt mailowy: pax.swinoujscie@polferries.pl
Bilety pasażerskie
rezerwacje@polferries.pl
Oferta turystyczna i grupowa
wycieczki@polferries.pl
Dojazd do terminali
Najczęściej zadawane pytania
Warunki przewozu
Ważne informacje dla pasażerów
Polityka prywatności
Polityka prywatności w mediach społecznościowych
Aktualne pozycje promów
Rozkład i cennik
Wycieczki do Skandynawii
Domki i hotele w Skandynawii
Integracje i konferencje na promach
Oferta dla grup szkolnych
Oferta Cargo